*pareri cu coloana sonora si ganduri spuse cu voce tare... sau scrise

sâmbătă, 5 aprilie 2008

bad tv

nu ma uit la tv, pt k am ceva mai bun in loc. dar cateodata... repet cateodata, rar, ma uit numai k sa imi aduc aminte de ce nu ma uit.
de exemplu m-am uitat azi de la 8 pana acum cand scriu. pe 4 canale fotbal.... adica sunt chiar asa de idiot incat merit fotbal sambata seara in primetime??? i guess so! pe un canal un film cu cichi cian de prin 80', pe antene kkrea troiei k de fiecare data. Trebuie sa recunosc k antena 2 umple acest gol al idiotenie de fiecare data. Asta seara am vazut o emsiune care se numeste "agentul VIP", o penibilitate cum rar mi-a fost dat sa vad unde invitat era benone sinulescu (care io credeam k e mort de la atata chimioterapie.... de aia credeam k are (n-are) parul asa). Pe OTV era ceva socant, extraordinar si totodata senzational. Pe discopery, ultimele 24 de ore din viata lu' anne nicole smith.... acum serios! sambata seara daca stau in casa as vrea sa vad tzatzele lui anne nicole si nu cum s-a inecat in propriile fluide?! La prima tv era megastar in care tinere talente sunt verificate si judecate de acesti monstrii sacrii ai muzicii romanesti: Virgil Iantu (backing vocal)... da' frate! da' are conservator!!! si??? Adrian DEspot baiatu' cu sapa, prezenta scenica cel mai des alcoolica este un exemplu pozitiv pentru tineri. si nu in cele din urma bucatareasa aia mica si indesata cu rame interesante de ochelari.
Dar nu a fost numai tv de KKT. TVR-urile au avut filme si emisiuni misto. La discopery a fost un documentar despre o operatie de tumora gigant la care au participat si romanii and i liked that.

Dar in continuare cred k tv... is bad si este din ce in ce mai rau. Daca acum cativa ani se zicea in gluma acum cred k este cat se poate de adevarat: televiziunea tampeste!!

Niciun comentariu: