*pareri cu coloana sonora si ganduri spuse cu voce tare... sau scrise

vineri, 2 octombrie 2009

mi-a zis sabAn, 'nu te uita!' da' io nuooooo!!!!

... asa k iti zic si eu: Nu te uita la 'AntiChrist'

... bine!?!... daca iti place Lars von Trier, esti invitatul meu! dar totusi mi se pare cam mare efortul pentru mesajul filmului. Pe bune, acum, inteleg ca femeia si-a lasat copilul sa moara dar totusi chiar ma intereseaza (?!!??!?!!) atata cinematografie pentru un subiect... neimportant pentru mine.
... am fost avertizat ca e de-o violenta extrema - si ce daca i-a dat cu tesla (butuc mai exact) in cu@#e!?! am mai vazut d'astea. Am fost avertizat ca uneori von Trier confunda pornografia cu arta si sincer nu cred ca o face.
... da', intradevar chestia cu tipa care isi taie pasarica e cam... nush cum sa-i zic(?!?!) dar bai,.. mie mi se rupe.. (la figurat)

... daca as avea un comentariu constructiv de facut, ar fi acela ca Lars von Trier s-a uitat la prea multe filme de-ale lui David Lynch si invers. Cine face horror sa ramana la horror si cine face... ce face Lynch :)) sa faca numai el. (Bine! stiu ca Trier face si altfel de filme dar ramane spooky in comparatie cu Lynch care e weird)

concluzia: nu am fost impresionat, nu am fost socat, nu m-a lasat masca, a fost inodor, incolor si insipid. Dezamagire! Dogville te-a pus in cap, asta te 'bruscheaza' gratuit si total inutil!

Niciun comentariu: