*pareri cu coloana sonora si ganduri spuse cu voce tare... sau scrise

sâmbătă, 3 octombrie 2009

the best of romania part 7

... am un prieten care isi doreste cu disperare un subaru forester. tot timpul fac misto de el, ca daca facea si el 8 clase si se angaja la jandarmerie avea si el unul... sau mai multe. Daca ai fost vreodata atent pe strada uita-te sa vezi ce masini are jandarmeria:subaru forester, mercedes vito si logan-uri, cele din urma, mult mai putine la numar decat oricare din cele enumerate inainte.

... ceea ce mi se pare mai ironic, sunt cei de la politia comunitara, care de exemplu in sect 6 unde stau, conduc dacia logan sau ford kuga.... De ce dreaq are nevoie politia comunitara de un ford suv???

... nu stiu cati dintre voi isi aduc aminte de scandalul de la mogosoaia cand intr-o comuna de cateva mii de locuitori s-au cumparat acum vreo 2-3 ani, 15 VW Touareg.

... cei de la SPP conduc mercedes sau bmw si nu modele de baza, ci variante amg respectiv m5/m3.

... cei de la rutiera au primit seat cupra si mitsubishi evo X... le-ai vazut vreodata?!?recunosc ca am vazut seat-ul O data... parcat.

... cu putinta, suntem tara cu cele mai mari exigente in materie de ceea ce conduc organele de ordine. Cate VW passat ai vazut de politie?!?!?.. eu cred ca multe

... bine! recunosc, sunt si Dacii, multe, dar chiar si asa, de ce are nevoie MI, MJ, SPP, SRI de masini asa de performante vw sau bmw. nu pot sa-si faca treaba NUMAI cu logan-uri?!? Evident ca intrebarea mea este retorica dar totusi...

... uita-te odata la tv si vezi ce masini de politie au altii.... hai nemtii ca nemtii (pentru aia gasesc scuze pt k folosesc masini autohtone) dar uita-te la englezi, au opel, pardon vauxhall astra si vectra, volvo cross country, rover-e si ocazional te amuza cu un jaguar din anii '80 ca sa nu zic '70.
americanii au crown victoria si mai nou dodge charger. si totusi au marci autohtone si de cele mai multe ori se incurca in una, doua maxim 3.

numai la noi se poate sa existe jdemii de masini diferite: Dacia Logan (cea mai frecventa), VW (Passat, Jetta, Touareg), BMW (seria 3, 5, x), Mercedes (e, v), Subaru, Ford. Dar Audi oare cand o sa cumpere?!?
o sa inchei printr-o poza, din rusia, de unde mai mult ca sigur, am 'invatat' tot ce 'stim' azi - "ca sa prinzi 'uotu ai cel putin nevoie de-o masina la fel de rapida ca a lui!"

3 comentarii:

bogdan_s spunea...

andrei, ai uitat de parchet si procuratura, insi care folosesc doar Audi, gen A8, S8, S5, A4 allround etc.

dru spunea...

cee?! adica, de ce ma mai mira!?!

bogdan_s spunea...

cand mai treci prin fata p la procuratura te convingi singur.