*pareri cu coloana sonora si ganduri spuse cu voce tare... sau scrise

miercuri, 21 ianuarie 2009

care-i urmatoru' pas...?!

... azi a venit la garda un nene, cu un posibil infarct. Din analizele de la sectia de urgenta n-a iesit diagnosticul mai sus mentionat si cei de la cardiologie au zis ca-l tin peste noapte pentru observatie. Cand am urcat pe sectie, sotia lui ne astepta acolo... 'pregatita'. Eu am refuzat 'cadoul' ei, la care ea: "Doamne!!! E atat de grav!?!".... mda.

... bai, io cred k o luam razna cu totii... asa, incet si sigur.

Am auzit de la unii pacientii ca daca doctorul tipa mai tare vrea mai multi bani, daca nu vorbeste inseamna ca nu stie si deci nu merita sau ca vorbeste dupa ce primeste banii. "Care-i tarifu'?" Adevarul este... la mijloc :)) dar cert este ca "mentaliatea cu plicu" este si va fi printre noi mult timp de acum incolo. Poti sa injuri in timp ce citesti chestia asta dar un medic stie mai multe ca tine, face mai multe ca tine si totusi tu te gandesti ca ' lasa bah k are el destule'. ei bine, NU.
... sunt multi medici care sunt platiti mai prost ca o femeie de servici asa k data viitoare cand ai nevoie de doctor ia-ti o femeie de servici... poate pe ea o s-o apreciezi mai mult.... pentru ca noi stim ca tu stii sa apreciezi, adevarata valoare. Sau hai s-o luam altfel.. data viitoare cand iti iei salariu si vezi cat 'valorezi' imagineaza-ti un medic ce 'vede'?!

Un comentariu:

Shaula spunea...

Problema nu e legata de cei care primesc bani sau atentii. Problema e legata de acei medici care conditioneaza actul medical de primirea de foloase. Acestor medici ar trebui sa li se suspende definitiv dreptul de practica. Gresesc?