*pareri cu coloana sonora si ganduri spuse cu voce tare... sau scrise

marți, 20 mai 2008

"Those Magnificent Men in Their Flying Machines" sau "shattered...????"

...au trecut pana acum 7-8 luni de cand trec pe langa o masina de vis. in fiecare dimineata o vad, atunci cand ma intorc acasa e tot acolo, au trecut aproape trei anotimpuri peste ea si mie mi se pare k arata la fel de bine. Despre ce vorbesc?!... pai, de un Mercedes S-Klasse (model W220 adica din '99) un S500, V8, 306 CP, 229 kW. O singura data prin decembrie cineva i-a mutat locul, un metru mai departe de intersectie dar de atunci nimeni nu s-a atins de ea decat praful, vantul si ocazionalele ploi... pana azi!!!... cand in sfarsit i-am vazut proprietarii, mai exact proprietarele... 2 fete tinerele mai "tuciurii" de felul lor, imbracate "cochet" de la Adidas si Nike si care se "alintau" la volanul monstrului nemtesc cu diminutive care se pot naste numai din gura lor (si ce a mai trecut pe acolo).
... Acum?!... ca este a lor sau a "patronilor lor", nu stiu, si sincer nici nu ma intereseaza. Stiu doar k o sa-mi fie dor de culoarea "Capri Blue Metallic" si de "Savanna Leather".

P.S. Am uitat si de fapt nici nu vroiam sa zic, ca masina avea numere de Italia

da click pe imagine k s-o vezi mai mare

Un comentariu:

Hubba spunea...

Doc, pe cat de informat esti tu in legatura cu masina (modelul) asta - putere, denumire culoare interior si exterior etc., considera injustetea faptului ca, cele doua pitzipoance sunt ferm convinse ca:
1. "Ce masina ai fa?"
2. "Mertzedes"
3. "De care?"
4. "Albastru inchis si maaare"

Lumea este nedreapta. Pitzipoancele sunt multe.