*pareri cu coloana sonora si ganduri spuse cu voce tare... sau scrise

miercuri, 16 septembrie 2009

cum sa te lasi de fumat in 10 pasi

... cum io am restanta la SPM (Sanatate Publica si M) am descoperit si capitolul de fumat, ca de fumatul este o problema de sanatate... chiar si publica.
... ideea este mai peste tot, ca fumatul poate fi oprit de la sine sau prin ajutor specializat si aici ma refer de la doctor si psiholog pana la pers cu 8/12 clase instruite in a te ajuta sa te lasi.... ideea este sa vrei
... exista programe internationale, nationale.... si tot mai 'jos' dar concluzia este ca e un proces dificil care necesita .... kkt!!! chiar nu stiu!?!.. pentru ca eu nu am reusit.

... dar...


sa zicem intr-o lume... ca in romania asa, ministerul sanatatii ar angaja in aceste programe niste camatari, niste tigani dinaia urati cu 4 cefe, maieuri suflecate de grasime si cu 'gigollo' scrise pe ele, la care doar trebuie sa le zici ca vrei sa te lasi si ei ... 'they'll track you, follow you and hunt you down' si sa dea dreaq sa ai tigara sau sa-ti miroasa gura sau chiar si mana a tutun... ca le dai un degetel. Daca stai sa te gandesti bine, la urma urmei sunt doar 10 curse dar 4 dintre ele sunt mai dureroase (vezi fig 1.).

fig. 1:
fig. 2 (Promo campanie antifumat)

Niciun comentariu: