*pareri cu coloana sonora si ganduri spuse cu voce tare... sau scrise

sâmbătă, 11 iulie 2009

the best of romania

... intotdeauna am fost de acord cu zicala ca 'cele mai frumoase lucruri in viata sunt alea mici si simple' sau 'the best things in life are free' dar uneori situatie devine absurda. Adica nu m-ar mira ca biletele la un play off de NBA/NHL/NFL sa coste mai mult de o masina sau lista de asteptare pt o masina sa fie de 2-3 ani... la urma urmei, situatia se rezuma la bani care iti asigura o stare... de ce nu, euforica (poti sa-i spui cum vrei). Daca vrei sa o iei altfel banii iti asigura fericirea din unele puncte de vedere.
... la mine problema e una de rasul lumii... io vreau sa intru la o piscina, piscina situata in cernavoda pod, intr-un campus care apartine de CNE?SNN? nu stiu care. Problema nu este una apasatoare dar neavand ce face in acel oras si experimentand deja piscina in anul ce-a trecut, as vrea sa repet experienta. Ei bine se pare ca exista o 'lista' in care sunt trecute persoanele care pot intra... in apa. Daca nu crezi ca ai citit bine, iti zic ca ai citit bine. Restrictiile la piscina se aplica pentru intratul in apa!!! Lista asta este asa de mica, incat.... daca vrei sa o iei altfel: ai mai mari sanse sa intrii in camera de comanda de la reactorul 1 (de la centrala care apartine de CNE/SNN/??) si sa-l arunci in aer.
...pe bune!!! e ridicol!!! am incercat cadouri, pile, bani, cunostinte!!! curu!!! nimic!!! este absurd!!!!.. bine!pot sa intru dar numai cu magarii 'adhoc'... eu vroiam doar sa fiu trecut pe imputita aia de lista!!!
...pe bune!!!... si situatia devine romaneasca de-a dreptul... nimeni nu vrea sa zica cine e responsabil de acea lista, toata lumea arunca responsabilitatea dintr-o parte in alta!... si in tot timpul asta...piscina e goala!!!Da!!! Goala!

Niciun comentariu: